El dia 24 de març, es compleixen deu anys de la mort de Ricard Salvat. Al llarg d’aquest any, la Fundació Ricard Salvat promourà la realització de diversos actes per recordar-lo en col·laboració amb diferents persones i institucions.

Com a primera acció, al febrer d’aquest any, hem tingut la sort de poder veure l’obra Primera Història d’Esther —de la qual Ricard Salvat va fer un muntatge l’any 1962— al teatre La Gleva de Barcelona, sota la direcció de Xavier Tarragüel.

En segon lloc, els dies 29 i 31 de març, tindran lloc a Tortosa, ciutat on va néixer Salvat, dos actes en homenatge a Ricard Salvat, organitzats per l’Ajuntament d’aquesta ciutat: La pPresentació dels llibres Diaris (1962-1968) i Diaris (1969-1972) de Ricard Salvat, i, l’espectacle Interpretant Salvat, teatre, poesia i música, respectivament.

Durant aquest any esperem poder anunciar les altres activitats en què estem treballant, entre d’altres, la publicació del tercer volum dels seus diaris personals, que abastarà els anys 1973-1975, i l’organització d’un cicle de conferències.

Trobareu tota la informació sobre els diversos actes de record de Ricard Salvat en aquest enllaç:
Actes 2019